Snart snart snart

Matte är otroligt seg med bilder. Men hon har hundratals. Så snart kommer det drösa in fina fina bilder på killarna.

Annars så mår alla bättre här. Jake är lika glad och go som vanligt. Valentin har börjat äta ordentligt och piggnat till. Matte får gå ordentliga promenader med killarna då de inte får kissa och markera lika mycket som vanligt. Alla pigga och glada med andra ord.

Nu ligger Jake och suckar i soffan, Valentin ligger under sängen och gnager på ett ben, en tjurmuskel och Matte ska ta itu med disken!


Blandade bilder

Valentin hittade Mattes näsa

image180


image182


image181

image183

Killarna möter Teddy, The cat...

När man följer med Matte på dop är det skönt att ha lite egen space utanför allt ståhej och vad passar inte bättre om en skön och egen bur?

image177

Men husets herre är en katt vid namn Teddy. Väldigt nyfiken och leken. Något som inte uppskattades av grabbarna.

image176

image179

image173


image174




Födelsedagsbarnet

image172

Hundträff

Imorgon är det dags att träffa på kompisarna och promenera tillsammans. Det ska bli jättekul. Det är ju faktiskt Valentins födelsedag med! Vad passar då bättre än att busa med andra vavvor?

Här följer några bilder från när vi promenerande sist med vavvorna. Då var det även en liten Nakenhund Tiger med och det var hans Matte som tog dessa bilder.


image164

image165

image166

image167

image168

image169

image170

image171

I skogen

Linn och Max följde med oss ut häromdagen när vi fikade och sprang i skogen och på klippor. Lille Valentin var lite ynklig och ville hellre sitta i väskan men piggnade till efter ett tag och sprang och lekte med Jake

image160


image161


image162



image163


Valentin gör sig iordning inför sin födelseda´

Stora killen måste bada och simträna!

image157


image159


Jake däremot har snott nallen och njuter av friden när Valentin badar

image158

Vid bryggan idag

image153


image154


image155


image156



Valentin har magkatarr

Valentin åt jättebra av det nya fodret i en och en halv dag. Sen har han inte velat se det mer. Han är en sån liten rackare. Nu mumsar han i sig det gamla fodret. Jag ska se om han kanske äter 50/50 så är jag nöjd. Jag är iofs nöjd bara han äter något. Men äter han inget av det nya fodret imorgon heller så byter vi ut det.

Det har varit ett par jobbiga dagar nu. Han vägrar äta på morgonen och det är svårt att få i honom något om han inte äter på morgonen. Äter han inget får han sånna smärtattacker. Det är pest och pina att se sin älskling lida.

Söndag i sängen

image149

image150

image152



Tidig morgon

Killarna skulle ut tidigt i morse. Det var väl väntat förstås eftersom de inte gick ut så sent igår kväll. Så det var bara för Matte att pallra sig upp och ut och gå den korta rundan. Båda gjorde sitt och allt såg väldigt bra ut. Väl hemma igen fick Valentin sin nya mat och han åt så duktigt. Sen fick han även sin medicin och den var tydligen lika äcklig som igår men det får han stå ut med. Nu har de somnat här bredvid här i soffan och Matte ska nog göra detsamma.

RSS 2.0