Valentin



Valentin är en otroligt älskad hund. Nästan alla som träffar honom faller handlöst förälskade. Han är sällskaplig, social, trevlig och oerhört charmig. Men han kan även vara otroligt envis, tuff och gnällig. Ibland kan man se lite divaliteter hos Valentin. Han ska nämligen ha all uppmärksamhet. Helst ska han sitta i någons knä och bli kliad och klappad. Tycker han inte att han får det han vill ha så stirrar och gnyr han som bara han kan. Valentin är både lugn och busig. Han leker gärna, men bara om det är på hans villkor. Är det nåt han inte gillar så kan man räkna med att han säger till. En liten suris med andra ord alltså.






Valentin tycker oerhört mycket om andra. Särskilt gillar han matte och pappa Jake. Han älskar att busa och leka med dem och saknar dem så fort de är borta och skulle Jake ha något ben så kan man garantera att Valentin också vill ha det. Valentin vill mer än gärna hälsa på andra människor och djur han träffar. Katter däremot vill han bara skälla och skrämma bort. Inte komma för nära. Nej, då tittar han bort och ignorerar fullt ut!  Fåglar vill han gärna jaga och även vilda harar. Valentin agerar ofta som om han vore en stor vakt- eller jakthund. Men när det är något som inte känns bra hoppar han gärna upp i mattes trygga famn. Då är det verkligen bra att vara en liten chihuahua.












Kommentarer
Postat av: Summer

Om jag inte hade Yoda som är min "kille" så skulle jag faktiskt kunna bli lite förtjust i dig Valentin. Du är jättesnygg!

2009-01-11 @ 23:02:15
URL: http://chitassar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0